سبد خرید شما خالیست.
  • مجموع:

عناب

   
کلمات کلیدی
عناب دارویی گیاه دارویی سلامتی خشکبار سالم گیاه خواری کشت تولید میوه پرخاصیت کشاورزی خرمای چینی نوشیدنی
جزئیات فایل
منتشر شده: 29/09/2012 امتیاز دادن:
دسته بندی: غذاها دیده شده: 899 دانلودها: 0
رنگ
       


Share
       

عناب

ID : 23528
Dislike 0

لیسانس:
عنوانقیمتخرید
سایز اصلی10000 Tomans or میزان اعتبار
حق امتیاز عکس150000 Tomans or میزان اعتبار

فایلها:

JPG: 0x0px @ 0.00 Mb.





عناب یکی از محصولات مهم و استراتژیک باغبانی استان خراسان جنوبی می باشد که جایگاه ویژه ای را در اقتصاد کشاورزی استان دارد. خراسان جنوبی یا سطح زیر کشت 1167 هکتار و با تولید1702 تن مقام اول این محصول را به خود اختصاص داده بطوریکه 98% سطح و تولید آن در کشور در این استان محقق میگردد. تعداد بهره برداران عناب در حدود 8900خانوار براورد مي گردد.
عناب گیاهی مقاوم به خشکی، شوری، نوسانات دما، آفات و بیماریها بوده و در طی دوران خشکسالی کمترین خسارت را در مقابله با سایر محصولات متحمل شده و بهمین دلیل به عنوان یکی از محورهای توسعه باغات در الگوی کشت استان مد نظر می باشد.

عناب گیاهی مقاوم به خشکی، شوری، نوسانات دما، آفات و بیماریها بوده و در طی دوران خشکسالی کمترین خسارت را در مقابله با سایر محصولات متحمل شده و بهمین دلیل به عنوان یکی از محورهای توسعه باغات در الگوی کشت استان مد نظر می باشد.
ملین، نرم کننده سینه، مدر، آرام کننده اعصاب، تصفیه کننده خون، ضد سرفه، خواب آور، تسکین دهنده آسم و تنگی نفس، معالجه و التیام زخمهای کهنه، رفع خستگی شدید، افزایش رشد موی سر، بر طرف کننده گرفتگی صدا، تقویت دستگاه هاضمه، تقویت حافظه، برطرف کردن کم اشتهایی، دردرمان سرطان، رفع گلو درد و خونریزی لثه ها، رفع درد مفاصل، تب بر مي باشد.
از کاربرد های دیگر می توان استفاده از چوب درخت عناب به دلیل محکمی و زیبایی در منبت کاری، خراطی، و ساخت وسایل تزیینی و همچنین بدلیل داشتن برگهای شفاف و براق و میوه های زیبا میتوان از این درخت در فضاهای سبز نیز استفاده نمود.
به عناب خرمای چينی هم گفته می شود.
عناب آرام بخش بوده خستگی را برطرف و خون را تصفیه می کند، خاصیت ضد سرطانی و ضد بیماریهای تنفسی داشته باعث تقویت عضلات شده و از بروز مشکلات قلبی جلوگیری می کند .
وجود سابقه 4000 ساله کاشت عناب در منطقه
شهرستان بیرجند مقام اول سطح زیر کشت کشور را دارا می باشد.
سابقه کشت عناب به گذشته های دوربرمی گردد. این درخت بومی آسیای میانه وقفقاز بوده که ازحدود 4 هزارسال پیش درچین، هندوستان وایران کاشت شده است که بعدها به منطقه مدیترانه وسپس به کشورهای شمال افریقا منتقل گردیده است.هم اکنون دربعضی ازکشورهای اروپایی وامریکایی به صورت یک گیاه زینتی موردبهره برداری قرارمی گیرد.
تولیدمیوه عناب درچین وهندوستان 2.5 میلیون تن اعلام گردیده که این میزان ازسطحی حدودیک میلیون هکتاربدست می آید.
درایران کاشت عناب دراستانهای خراسان جنوبی،اصفهان،گلستان،مازندران،فارس،یزد،همدان وقزوین وجودداشته که خراسان جنوبی بادارا بودن 98درصدسطح وتولیدمقام اول رادرکشوربه خوداختصاص داده است.
عناب جزو درختان مقاومی است که قابلیت رشددرزمینهای کم آب وباکیفیت پایین رادارابوده ودرطی دوران خشکسالی وپدیده سرمازدگی ازمعدودگیاهانی می باشدکه خسارت بسیاراندکی رامتحمل گردیده است
تولید محصول عناب یکی از راههای امرار معاش کشاورزان منطقه بوده و روند رو به رشد قیمت عناب آینده ای امید بخش را برای تولیدکنندگان آن نوید می دهد