سبد خرید شما خالیست.
  • مجموع:

ورزش کودکان

   
کلمات کلیدی
دوچرخه سواری بی ام ایکس کودک تفریخ آموزش نمایشی پرورش سرگرمی مهارت نوجوانان پارک فضای سبز
جزئیات فایل
منتشر شده: 01/08/2013 امتیاز دادن:
دسته بندی: ورزشی دیده شده: 787 دانلودها: 0
رنگ
       


Share
       

ورزش کودکان

ID : 28046
Dislike 0

لیسانس:
عنوانقیمتخرید
سایز اصلی10000 Tomans or میزان اعتبار
حق امتیاز عکس150000 Tomans or میزان اعتبار

فایلها:

JPG: 0x0px @ 0.00 Mb.



با وجود این که تریال و بی ام ایکس از جذابیت‌های زیادی در دنیای دوچرخه‌سواری برخوردار هستند اما از بدنه اصلی خانواده خود دور افتاده اند به طوری که تنها گاه گداری مورد عنایت قرار می‌گیرند که آن هم آنقدر چشمگیر نیست که بتوان کم کاری‌های موجود برای این دو بخش به ویژه بی ام ایکس المپیکی را جبران کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دوچرخه‌سواری با وجود این که از بخش‌های پیست، جاده، کوهستان، تریال و بی ام ایکس تشکیل شده و به جز تریال، مابقی در بازی‌های المپیک نیز برای خود جایی دارند، اما در ایران در میان این رشته ورزشی هیجان انگیز تنها پیست و جاده و تا حدودی کوهستان فعال است، به طوری که در بخش کورسی(پیست و جاده) برگزاری مسابقات لیگ، حضور رکابزنان در جایزه بزرگ‌های مختلف و تورهای آسیایی را شاهد هستیم که همین موضوع می‌تواند حداقل به مدال آوری آنها در قاره کهن منجر شود. فعالیت در کوهستان نیز شاید به برگزاری مسابقات قهرمانی کشور، لیگ و تنها به مسابقات قهرمانی آسیا ختم شود، با این حال نسبت به تریال و بی ام ایکس در شرایط بهتری قرار دارد.

در میان این دو بخش دور افتاده از خانواده دوچرخه‌سواری نیز تریال نسبت به بی ام ایکس در پله بالاتری قرار گرفته، چرا که حداقل با برگزاری مسابقات قهرمانی کشور در تقویم فدراسیون جایی برای خود باز کرده است ، اما در بی ام ایکس، این بخش جذاب و والبته المپیکی دوچرخه‌سواری، شاید آخرین مرتبه‌ای که مسابقه رسمی در ایران برگزار شده مربوط به دو سال گذشته باشد.


مسابقات بی ام ایکس المپیک لندن
در واقع درباره علت یابی وضعیت نه چندان مطلوب تریال و بی ام ایکس در ایران باید دید دیدگاه فدراسیون نسبت به آن دو بخش چگونه است؟ البته اگر مشکل بحث زیر ساخت‌ها باشد، پیست نیز در وضعیت عالی به سر نمی برد. بنابراین زیرساخت را نمی توان عامل اصلی در جا زدن تریال و بی ام ایکس تلقی کرد.

حال باید دید که چرا هنوز بخش‌های تریال و بی ام ایکس مانند پیست و جاده نتوانسته‌اند جایی برای خو د در دوچرخه‌سواری ایران باز کنند و مانند بخشی جدا افتاده از بدنه اصلی خانواده دوچرخه‌سواری شده‌اند که گهگاهی به آنها سری زده می‌شود؟

خسرو قمری، رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری درباره وضعیت تریال و بی ام ایکس در ایران،‌ اظهار کرد: دلیل این که تریال و بی ام ایکس مظلوم واقع شده‌اند این است که این دو بخش در سطح آسیا به تازگی راه‌ا‌ندازی شده و هنوز فقر اطلاعاتی در مورد آنها و برگزاری مسابقاتشان داریم. با این وجود در نظر داریم برای اولین بار در سطح قاره آسیا یک رقابت بین‌المللی برگزار کنیم تا به نوعی ایران استارت کار را بزند.

وی افزود: در مورد بی ام ایکس نیز فعلا باید کمیته‌هایی در سطح استان‌ها تشکیل شود و با برگزاری کلاس‌های آموزشی به نوعی بی ام ایکس را فرهنگ سازی کنیم، اما قطعا هر فعالیت جدیدی نیاز به یکسری امکانات نظیر پیست، لوازم و وسایل دارد. البته برای این که در این دو بخش از لحاظ فنی و علمی رشد کنیم به پروسه زمانی نیاز دارد و باید برنامه‌ریزی داشته باشیم. در واقع در وهله اول باید کلاس‌های مربیگری و داوری با حضور مدرسان خارجی تشکیل دهیم که درخواست آن را نیز داده‌ایم، چرا که باید مربی داشته باشیم تا دوچرخه‌سواران آموزش‌های لازم را ببینند.

علیرضا شمسی پور رئیس کمیته تریال و بی ام ایکس فدراسیون دوچرخه سواری نیز درباره وضعیت این دو رشته در ایران و برنامه خود برای آنها بیان کرد: رشته تریال با وجود اینکه رشته نو پایی در ایران محسوب می شود اما با سرعت سرسام آوری در حال رشد است به طوری که در رقابتهای قهرمانی سال گذشته 13 تیم حضور داشتند اما مسابقات امسال با شرکت 23 تیم برگزار شد. همچنین در این دوره شاهد انجام برخی حرکات نماشی از سوی رکابزنان بودیم که از تصور ما دور بود. در مورد رشته بی ام ایکس نیز دو سال گذشته یک مسابقه برگزار شد که موفق نبود زیرا تیم های کمی حضور داشتند که دلیل این حضور کم می تواند این باشد که با وجود المپیکی بودن بی ام ایکس، این رشته مسابقات آسیایی ندارد. از سوی دیگر این رشته نیاز به تجهیزات منحصر به فرد و پیست مربوط به خود را دارد که متاسفانه ما در ایران پیست بی ام ایکس نداریم.

وی ادامه داد: در نظر داریم در وهله اول یک سری آمار و اطلاعات در مورد استانهایی که با این دو رشته آشنا بوده و فعال هستند تهیه کنیم و برای ارتقا سطح مربیان و نیزداوران این دو رشته نیز از مربیان و جزوات کشورهای صاحب سبک استفاده کنیم. در کنار آن نیز دوره های آموزشی در سطح استانها برگزار می شود. همچنین پیست تریال و بی ام ایکس را باید در ایران راه اندازی کنیم که پیست بی ام ایکس به صورت مصنوعی و برای تریال هم مصنوعی و هم طبیعی می تواند باشد. در حال حاضر نیز هشت تیم برتر در تریال نظیر اصفهان ، تهران، قزوین، خراسان رضوی و آذربایجان به دلیل دارا بودن موانع طبیعی از موفقیت بیشتری برخوردارند اما شهر هایی مثل کرمان و خوزستان با وجود این که در این رشته صاحب سبک هستند اما به دلیل نداشتن موانع طبیعی موفق نیستند. بنابراین باید با کمک هیات های ورزشی ، شهرداری ها و فدراسیون موانع مصنوعی برای آنها ساخته شود.

شمسی پور در ادامه ازدر خواست برگزاری مسابقات تریال قهرمانی آسیا در ایران خبرداد و گفت: به فدراسیون پیشنهاد دادیم که برگزاری مسابقات تریال قهرمانی آسیا در ایران را در خواست دهد. همچنین اولین رقابت بین المللی تریال نیز به میزبانی استان قزوین برگزار خواهد شد و با رایزنی های انجام گرفته چهار، پنج کشور آسیایی نیز اعلام آمادگی کرده اند. احتمال دارد نماینده فدراسیون جهانی نیز در این مسابقات حضور داشته باشد که در این صورت کاستی ها را به ما گوشزد خواهد کرد و اگر قرار شد ما میزبان مسابقات قهرمانی آسیا شویم مشکلات را مرتفع خواهیم کرد.


پیست بی ام ایکس در المپیک لندن
وی افزود : در مورد بی ام ایکس نیز دنبال برگزاری مسابقات آن هستیم. البته داریم امکانات و تعداد دوچرخه سواران استانها را بررسی می کنیم تا رقابتها در استان فعال تر برگزار شود.

در واقع مطمئنم اگر استانها برگزاری مسابقات این دو رشته را از همین الان تا پایان سال پیگیری کنند تریال و بی ام ایکس نیز فعال می شوند و از سال بعد مسابقات این دو رشته به طور منظم در تقویم فدراسیون گنجانده خواهد شد.

به گزارش ایسنا، آنچه شواهد نشان می دهد مسئولان فدراسیون در حال برداشتن گام هایی برای راه اندازی بخش های فراموش شده دوچرخه سواری هستند اما اینکه چقدر این گام ها محکم برداشته می شود یا پیوسته خواهد بود زمان این موضوع را نشان می دهد و در آینده شاهد خواهیم بود که آیا فدراسیون تریال و بی ام ایکس را به آغوش خانواده دوچرخه سواری برگردانده یا هنوز این دو بخش از کم توجهی رنج می برند.